Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Művész barátokkal rövid...

Művész barátokkal rövid filmet forgatunk, nekem dohányzás lenne a szerepem, viszont én nem cigizek, elvállaljam? 23L

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy egy laza, fiatalos, ugyanakkor művészi filmet forgatunk korombeli lányokkal és fiúkkal. Sok olyan dolog szerepel benne, mint ami a való életben látható, igyekszünk reálisak lenni.

Maga a film rövid, 45 perces, de nagyon jól haladunk vele, sőt, már több, mint a felét le is forgattuk.

A szerepem szerint egy megszeppent lány vagyok, aki magányos, de talál barátokat magának. Összebarátkozom 3 másik lánnyal, akivel jól meg fogjuk érteni egymást, viszont ők dohányoznak. A cselekményben, itt fognak kezdődni a nehézségek.

Az én részemről már leforgattuk a legtöbb jelenetem, amikor megszeppenve ülök otthon, magányosan a szobámban, elkezdek kimozdúlni a világba, összebarátkozom a 3 lánnyal stb... Aztán jön a jelenet, amikor ők hárman rágyújtanak, én pedig zavarban vagyok és szorongok. Kínálnak a cigivel, de én azt mondom, hogy köszönöm, nem kérek, amit ők megértenek, de a szerepem szerint, tovább szorongok.

Ezeket a jeleneteket már mind leforgattuk, s most jött az ötlet, hogy lehetne az is, én rágyújtok a lányok bíztatására, ahol köhögök, szenvedek. Sőt, ha benne vagyok, lehetnek olyan jelenetek is, ahol már gond nélkül dohányzom, a közösség része lettem és jól elbeszélgetek a lányokkal.

A karakter fejlődésének érdekében, nagyon fontos lenne, hogy láthassuk, a megszeppent lányt, aki félt kimozdúlni otthonról, barátokat talál és magabiztos lesz, sőt, dohányzik a többiekkel.

Nem tudom, hogy elvállaljam-e. Én magam nem dohányzom, kerülöm is a dolgot a való életben, de a film kedvéért én szívem szerint, megtenném. Az a jelenet, amikor a 3 másik lány cigizik és én zavarban vagyok, először gondot okozott, de végül komoly színész módjára megbírkóztam a feladattal.

Viszont a színészkedés az életem a rajz és festészet, versek írása mellett, imádok színészkedni, szeretnék még nagyon sok szerepben részt venni! És azzal is tisztában vagyok, hogy, lévén, komolyan gondolom a dolgot, úgyis belefutok majd ismét dohányos szerepbe a munkám során. Teljesen reális, hogy majd még nagyon sokszor adódik dohányos szerepem. Ilyen értelemben, nem árt hozzászoknom és elfogadni a dolgot.

Személy szerint félek, mert mondom, nem dohányzom, viszont a művészi énem nagyon mélyen kívánja a dolgot. Mit tegyek? Vállaljam el a szerepem?

2016. nov. 12. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nem dohányzó színésznek vannak dohányos jelenetei. Olyanról is tudok, aki leszokott dohányos, de a szerepében rágyújt, és mégsem esik kísértésbe, hogy civilben is visszaszokjon. Ez ne legyen para.
2016. nov. 12. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle. Finom füst íze van. Csak nem lenyelni, hanem kifújni kell, miután beleszívtál. És nem kell a torkodig nyomni. Csak lazán bekapni.

De semmi nem kötelező. Miért lennél tőle rosszabb?

Vagy miért leszel értékeseb, ha nem teszed?

2016. nov. 12. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Válasszatok 1 mg-os dohányból készült cigit, aztán azt már olyan dobozba rakjátok, amilyenbe akarjátok.
2016. nov. 12. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy vegyetek e-cigiket, egyrészt haladni kell a korral, másrészt abba lehet nikotinmentes cuccot is tölteni :)
2016. nov. 12. 16:57
 5/5 anonim válasza:

"Maga a film rövid, 45 perces, de nagyon jól haladunk vele, sőt, már több, mint a felét le is forgattuk."

Jókor jut eszedbe, hogy elvállald-e a szerepet, amikor már a felét leforgattátok.

2016. nov. 14. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!