Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha rajzoltok valamit, de már...

Ha rajzoltok valamit, de már a munka közben azt érzitek, hogy nem megy, hogy lendültök túl rajta? :D

Figyelt kérdés
Nem rajzolok rosszul, de a portré sosem ment, gondoltam csak meg kellene tanulni azt is. De mikor csinálom, és láááááátom, hogy egyszerűen nem jó, legszívesebben összetépném az egészet:D
2016. okt. 27. 12:27
 1/4 anonim válasza:
Én inkább félreteszem azt, ami nem sikerül, mert csak idegeskedek miatta. :D Ami meg sosem megy nekem azt főleg nem erőltetem.
2016. okt. 27. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Eleve ne úgy állj hozzá, hogy most kell megalkotnod életed főművét. Csak lazán: legjobb tudásod és ösztöneid szerint, de végül úgyis lesz, amilyen lesz - minél többet gyakorolsz, annál jobb, ez egy folyamat. Egyébként meg bátran össze is lehet tépni meg átfesteni valami egész más anyaggal - az újrakezdések miért ne férnének bele? A lényeg, hogy szeresd, amit épp csinálsz, akár alázattal, akár szenvedéllyel, és ne már előre egy leendő kritikus szemével nézd félve önmagad, akkor "nem baj fiam, jóra megy az ki" - én ezt szoktam mondogatni nagyanyámat idézve és és használ is :)
2016. okt. 28. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor félbehagyom. A portért meg gyakorolni kell, és akkor menni fog. Senki sem rajzol egyből tökéletesen.
2016. okt. 29. 04:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár nekem pont a portré a kedvencem, és az erősségem, én is ismerem az érzést, amikor valamin látom, hogy nehezen fogom megszülni, de addig csinálom, amíg jó nem lesz.
2016. nov. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!