Nők/lányok ti mit gondoltok arról hogy egy férfi/fiú tud zongorázni?
Figyelt kérdés
Sokan járnak sportolni pl: box és egyéb érdekes dolgokra.
De én például zongorázok (járok másra is) és legalábbis én eddig iskolán belül úgy vettem észre hogy csak a lányok zongoráznak.
Akkor most kevesebb férfi/fiú jár zongorára?
Előre is köszönöm az Értelmes válaszokat!
2016. okt. 13. 17:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem, nálunk például több fiú zongorázik mint lány
3/8 anonim válasza:
Hatalmas kincsed lesz, ha jól megtanulsz, sokat gyakorolsz! egy értelmes társaságban aduász, ha valaki tud egy hangszeren. Szerintem kb ua. jár a két nemből.
egy kis nevetés: Victor Borge
4/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére megy nekem és igen gyorsan haladok és élvezem
úgyhogy még egy darabig folytatom.
2016. okt. 13. 18:21
5/8 anonim válasza:
Szia. Nekem nagyon tetszik. Lány vagyok és én is izongorázok:)
6/8 anonim válasza:
Én nagyon örülnék ha a barátom tudna zongorázni , az olyan bensőséges lenne ha nekem játszana például egy dalt
7/8 anonim válasza:
Én szeretem a zenét, sokkal szimpatikusabb, ha egy fiú zongorázik (vagy hegedül), mintha bokszolni jár.
8/8 anonim válasza:
Bármilyen művészeti ágban való eredményes ténykedést iszonyatosan szexinek és vonzónak tartok. Legyen az ének, hangszer, festészet vagy bármi más. Bár tény, hogy vannak dolgok, amiket jobban tudok értékelni a másiknál, egyszerűen azért, mert jobban tetszik, közelebb áll az ízlésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!