Ti megértettétek Jókai Mór írását?
Nwem tudom, hány éves vagy, de amikor nekünk kötelező volt, én iszonyúan untam... Érteni éppenséggel értettem, azt hiszem, mit ne értettem volna? Nagyon olvasott gyerek voltam (bár Jókainál azért 50 oldalas magyarázó szövegek szoktak lenni, rengeteg idegen és sokak számára ismeretlen szót használ, bár ez a regény talán pont nem olyan sokat, mint egyes más művei).
Nem tudom, milyen egy rövidített változat, de biztos nem jó, az írók nem véletlenül írják úgy a műveket, ahogy. Az elolvasásuk több, mint egy teszt helyes kitöltésének biztosítása... Mondjuk én szeretem Jókait, sokan nem. Csak a fekete-fehér karakterei nem jönnek be.
Viszont ez tényleg hosszú és nem könnyű olvasmány, kell rá idő. S ha már az elején sem érted, akkor lehet, hogy mégse annyira van értelme erőltetni... Lehet, hogy a válaszommal nem érsz semmit, bocs.
# 2/5 Időpont ma 16:57
"Igaz, nem olyan könnyű, mint a Gyűrűk Ura és társai."
Ezek szerint te nem olvastad a Gyűrűk urát.
Mert az minden, csak nem könnyed ponyva.
Kérdező:
Arra gondolsz, hogy a nyelvezet nehéz?
Kedves 4
Sóval csak mert neked tetszett, benne van a hiba, ha neki nem tetszik?
Szerintem a hiba a logikádban van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!