Így kb. mostani szintemről mennyi idő megtanulni rajzolni?
Figyelt kérdés
Még elég kezdő vagyok,de szeretnék megtanulni szépen rajzolni.Ami engem érdekel az a tájkép.A jelenlegi szintem: [link]
És amit elszeretnék érni: [link]
2016. aug. 28. 15:18
1/9 anonim válasza:
Trollkodsz, vagy nagyon kicsi vagy? Ha utobbi hany eves?
2/9 A kérdező kommentje:
17,miért?És nem trollkodok.A kérdés komolyan gondoltam.
2016. aug. 28. 17:59
3/9 anonim válasza:
Ok, ha nem trollkodsz hanyas voltal rajzbol tavaly?
4/9 A kérdező kommentje:
Inkább tavaly előtt és 5-ös voltam.
2016. aug. 28. 18:34
5/9 A kérdező kommentje:
De egy kicsit kezdünk eltérni a kérdéstől...
2016. aug. 28. 18:35
6/9 anonim válasza:
Ok. Otos voltal...a kerdesre valaszova nehany evbe biztosan. Nem tudom van e a kornyekeden valami klub ami ezzel foglalkozik, ha igen oda nezz be..
7/9 anonim válasza:
Szia, ez attól függ hogy te mennyire komolyan gondolod, és mennyire akarod hogy fejlődj! Ezt sajnos nem lehet, be határolni. Szerintem nem valami nagy szám amit, ki tűztél célnak, én kb úgy firkálok 15-20perc alatt... Érdemes minél, komolyabb rajzokat másolni, és oda figyelni minden apró részletre. Törekedj arra hogy te 100%-osan másold le, azt amit te látsz. Még először a tonusokkal és arányokkal kellene barátkoznod. Ne kapkod össze és ne szégyeld hogy sok időt fektetsz egy rajzba.
Üdv.: Egy tetováló.
8/9 anonim válasza:
Nem lehet megmondani,de minden gyakorlással közelebb juthatsz hozzá, de az is lehet,hogy félúton megváltozik a cél..
9/9 anonim válasza:
Taperold a cuccokat, erezd a texturajukat ne csak nezd. Es ha rajzolsz, akarmennyire is meresznek tunhet egynehany tonus, ne felj rarakni a papirra, ha egyszer azt latod. A jelenlegi szintedhez en meg kb ket evet mondanek, amig barmi emesztheto kikerul majd a kezedbol. De minden gyakorlas kerdese. Es ne felejtsd el, hogy masok munkait masolni egyszeru, viszont sajat kutfobol lefesteni vagy lerajzolni valamit mar nehezebb. Viszomt muszaj masolni, a nagy muveszek is a korabbi muveszek munkaibol tanultak, nem csak ugy csettintesre maguktol. Szoval masolj, ismerkedj azzal, amit le akarsz rajzolni, elemezgesd, es sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!