Van egy ismerősöm aki jól ír és egy fantasy világa is van. (? )
A tobbiek is jol mondjak nekem is van egy eleg komoly vilagom de en valamivel nyitottabb vagyok mint a baratod (persze ehez kellett egy bizonyos barati kor) nehez elindulni es nem is megy az mas parancsara. Nekem is 3 ev kellet ahoz hogy valamit is mondjak a vilagomrol (Primesburg), de ha jol megy jovore kiadom a trillogiam errol a vilagomrol amin mar 6 eve dolgozom.
U.I.: ha a baratod a depresszio miatt alkotta meg a vilagat nem fog csak ugy megirni egy konyvet errol mert a sajat valonkat a legnehezebb kifejezni!
En csak sajat tapasztalatomat irtam nekem soha senki nem mutatta az utat es szerintem ez igy volt jo.
A devianART-os otlet nagyon jo hisz 10-15000 magyar felhasznaloja van nagyjabol.
Én sajnos nem tudok novellát írni belőle. Nehéz kifejezni. Ez nem csak az ő világa, hanem ez ő maga. Egy lénye. Ha én írnám, íztelen, szagtalan, színtelen betűhalmaz lenne.
Másrészt beszélgettem erről vele. Igaza volt az egyik kérdezőnek. A világa rossz dolgokra emlékezteti, és még nem áll arra készen, hogy kiadja magából őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!