Milyen ruhát illik felvenni az Operába?
Figyelt kérdés
Esti előadásra (18h) megyünk a párommal, de soha nem voltunk még. A Billy Elliot című musicalről van szó. Mit kéne viselnünk? Mennyire kell kiöltözni?2016. aug. 1. 12:19
1/5 anonim válasza:
elegáns és kényelmes! elég meleg van, tehát arra is gondoljatok. Szerintem nem kell kiöltözni, de azért elegánsabb legyen egy hétköznapi viseletnél.
2/5 A kérdező kommentje:
Hallottam olyasmit, hogy lánynak kisestélyiben, fiúnak öltönyben illik menni. Az akkor sok lenne? Egyébként 20 évesek vagyunk.
2016. aug. 1. 13:06
3/5 anonim válasza:
sok a kisestélyi, bár elgurul - az öltöny szokás a fickóknál, de musicalanél szerintem nem annyira fontos - az azért egy lazább műfaj, mint mondjuk egy Wagner Tannhäuser
4/5 anonim válasza:
Jó szórakozást! és vigyetek fényképezőgépet, gyönyörűek az Opera belső terei
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Megy mindenkinek a zöld kéz :)
2016. aug. 1. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!