Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miert gondolja igy? Mit...

Miert gondolja igy? Mit jelent ha igy gondolja?

Figyelt kérdés

Sziasztok, miert van az h egy jo rajzos nem tartja szépnek a műveit? Viszont masok szerint, meg is szep es nagyon gyonyoruek a muvei... Szerinte neki, egyik alkotassa sem tetszik... Ugy gondolja edes keves amit tud es lehetnne jobb is... Nagyon ritkan elofordul h megtetszik egy ket alkotassa... Azonban hosszabb nezegetess utan mar nem is tetszik neki igy... Mindig lassa benne a hibakat, utolag ugy erzi h csinalhata volna a rajzott itt

ott mashogyan is... Miert latja igy a rajzait? Talan az ilyen ember soha nem lesz elegedet?

2016. júl. 24. 00:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Eddigi meglátásaim szerint kb. minden "művész" ilyen. :) Egyébként én is szoktam rajzolni, nekem is mondják, hogy milyen gyönyörűen rajzolok. Még portrékat is csináltam pénzért, de amikor már készen voltak, csak pár percig voltam elégedett, aztán rájöttem, hogy közel sem elég jók, egyből felfedeztem a hibákat, amit mások nem láttak (szerencsére:D). De nem baj, ezekből lehet igazán tanulni, mert legközelebb már tudni fogom, hogy mire kell figyelnem. Ez egy életen át tartó tanulás és fejlődés. :D Talán az ismerősöd is hasonlóan gondolkodik.
2016. júl. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!