Ötletek hogy mit rajzoljak?
Ez tetoválás fajta, de mostanában nagyon tetszenek az ilyen "kép a képben", kettős expozíciós dolgokat :D
Bocs, akkor félreértelmeztem a kérdést. Csak mostanában sok olyan "divatművészt" látok (fiatalok közül) akik szeretik ugxanígy megkérdezni, mit rajzoljanak, de ők konkrét dologra gondolnak.
A portré nem rossz ötlet :) hogy csinálod? Élő modell alapján, vagy fotó? Mert kezdésnek mindenképpen az élő alanyt javasolom. Nem tudom, mennyire komolyan foglalkozol a rajzzal, de érdemes megnézned a test- arc arányokat, ha még nem tetted, s azok alapján rajzolni. Emberi testeket, például, de nem részletesen, csak ilyen kis skicceket készíteni különböző. Ennek az a lényege, hogy elkapd a mozdulatot,meg a modell alkatát. Az arc ilyenkor nem lényeg.
Az ember-arcábrázolás az egyik legnehezebb téma, nem lehet elég jól csinálni, elég korán kezdeni a gyakorlást. Kezdetnek ezt javaslom, meg ha van kedved, készíts eleinte fekete- fehér aztán színes csendéleteket. Találd ki a kompozíciót, hogy érdekes és bonyolult legyen ( ne csak gyümölcsök) és rajzold le. Ezzel gyakorolhatod legjobban a tónusozást, hogy elérd a megfelelőbtérhatást, formát.
Írok címeket, Te rajzold meg hozzá a képet:
- Pombar party zóna
- 3 gram cerüza a műszempillámon
- Tegnap rajzolni akartam, de már nem
- Zúgás
- Rajz a szellemes idézethez
- Budapest sz*rtérképe galamboknak
- Feldühödött katicabogarak marcangolják a levéltetvet
A végeredményt mindenképpen posztold, vagy küldd el privibe. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!