Kiskepzobe szertnek menni es lenne a felol par kerdesem?
Figyelt kérdés
1. Grafikus szakra szeretnek menni, ahoz kell vmi kulon tantargy(a rajzon kivul) ami fontos?
2. Aki jar vagy jart oda szeretti/ szerette?
3. Milyen felveteli feltetelek vannak?
4. Hany rajzot kell vinni? Es ott rajzolni?
5. Nehez bejutni?
6. Hanyas atlag kell h bejussak?
7. Nehez a grafikus szak? Miket csinaltok egy szak oran?
8. Kerlek meseljetek egy kicsit a sulirol!:)
Elore is nagggggyon koszonom szepen :))
^.^
2016. jún. 2. 16:04
1/4 anonim válasza:
Én nem járok oda, de 2 ismerősöm igen. Az egyik kezdetektől fogva oda jár, most 10.es , a másik 11.ben egy évet átment egy rendes gimiből. Egyikőjük se szerette. Az első nem fejette ki különösebben, a második igen, ő kifogásolta a nem művészeti tárgyak színvonalát, a művészeti tárgyak színvonalát is, a közösséggel is elégedetlen volt...Nem azt mondom hogy ne menj oda, de szerintem ezek alapján jobb ha rendes gimibe mész, ha nem vagy nagyon rossz tanuló és mellette jársz rajziskolába. Én így csináltam, 6 éve rajzolok, ha gondolod küldök képet hogy milyen szintre lehet eljutnia kisképző nélkül. Amúgy az hogy nehéz e bejutni attól függ hogy hogy rajzolsz. Ismertem olyan lányt is, aki velem járt rajzolni mielőtt felvételizett volna és simán felvették, de olyat is aki szintén velünk járt, de telefonozott rajzolás helyett, őt meg nem. Amúgy azt nem tudom ő szereti e, azóta nem igen beszéltünk hogy felvették:)
2016. jún. 3. 00:15
2/4 A kérdező kommentje:
En meg jokat is hallottam.. Szoval most?:) Kuldesz privibe par rajzot?:)
2016. jún. 3. 18:56
3/4 anonim válasza:
Biztos van akinek tetszik, csak azt mondom hogy ahhoz hogy jól tudj rajzolni, meg később ilyen irányba mehess tovább nem kell a kisképző:) Főleg ha jó tanuló vagy, aki nem szeretne 2 éven belül szakbarbár lenni:D De amúgy a te döntésed, minden véleményt kritikusan kell nézni:) És igen, küldöm:)
2016. jún. 3. 20:17
4/4 anonim válasza:
Nem grafika szakra járok, de a barátaim mind oda járnak és nagyon szeretik. Egyértelműen nem csak a szakkal foglalkozik az iskola, főleg, hogy ebben az évben az elsősök már "szakgimnázium" név alatt járnak suliba.
Grafikán azért ne azt képzeld el, hogy csak rajzolnak, mert sajnos mindenki azt hiszi, hogy grafikán csak azzal foglalkoznak.
Alkalmassagin lesz portre, szines csendelet es egy hokedli es minden evben mas kreativ feladat.
Beadando munkanak en ilyesmi tipusu rajzokat ajanlanek, mert a szobelin ertekelik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!