Látta már valaki az Operettszínházban a Fame című
musicalt? Jól szórakoztatok?
Figyelt kérdés
Legközelebb júniusban szeretnék menni színházba, természetesen egyedül. Mindig egyedül szoktam járni...
A Fame musicalt fogom megnézni és arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a darab? Nem unalmas? Jó zenék vannak benne? És ilyenek...
Csak mert hallottam, hogy a nemrég bemutatott Marie Antoinett című musical egy katasztrófa. Nagyot csalódtak benne az emberek... Nem is akarom azt megnézni, már csak azért sem, mert történelemről szól.
Egyáltalán nem katasztrófa! Soha ne hallgass egy ember véleményére, sok, különböző embert kérdezz meg. Én a főpróbát láttam és nagyon tetszett, iszonyat jó zenék vannak benne, több, két hónapja folyamatosan a fejemben mennek a számok, már minden nyelven hallgatom. És még csak nem is azzal a szereposztással láttam, amire azt mondják, hogy a 'jobbik'. De így is nagyon jó volt. A Fame-et pár nap múlva nézem, akkor tudok csak véleményt mondani. De a zenék isteniek, egy éve hallgatom őket, van egy olyan érzésem, hogy jó lesz egyébként :) Azt hallottam, kicsit szabadszájú.
2016. ápr. 25. 15:57
3/9 anonim válasza:
Nem lett a kedvenc darabom, de egyszer jó volt megnézni.
2016. ápr. 26. 12:33
4/9 anonim válasza:
Bocsáss meg, de most nagyon nincs igazad. Ne ítélj elsőre, a Marie Antoinette szerintem nagyon jó darab lett csak ahoz, hogy megértsd fel kell nőni hozzá. Egyébként a Fame is csodálatos darab, telis tele pörgős számokkal, poénokkal és persze komoly mondanivalóval. Szerintem elsősorban a tizenéves korosztálynak készült, de már láttam bent nagymamát is aki sírva kacagott.
Jó szórakozást ha elmész!
2016. máj. 4. 00:03
5/9 anonim válasza:
Na, azóta megnéztem a Fame-et (én írtam azt múltkor, hogy nemsokára látom). Egy szóval tudnám jellemezni: Fantasztikus. Vagy inkább Varázslatos. Nem tudom. Nekem nagyon tetszett :)
2016. máj. 4. 00:39
6/9 A kérdező kommentje:
Jó nektek. És nemsokára nekem is jó lesz. Pénteken veszem meg rá a jegyemet... :))
2016. máj. 4. 17:20
7/9 A kérdező kommentje:
Meg is vettem a jegyemet. Az igazgatósági páholy mellé...
2016. máj. 9. 17:45
8/9 anonim válasza:
Nem tolakodásból, csak érdekel, hogy miért kifejezetten egyedül mész?
2016. júl. 1. 21:49
9/9 anonim válasza:
Tudom hogy későn válaszolok, de mesélj milyen volt? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!