A Budapesti Operettszínházban, hogy zajlik le egy színházi este?
Figyelt kérdés
A Rómeó és Júlia című musicalra megyek egy rokonommal 2014. December 05-én pénteken 19:00 órára... Erkély középpaholy bal 4. 3.sor 5.6. székre szól a jegyünk!!! Le tudná írni nekem valaki kapunyitástól (18:30) az előadáa végéig (22:00) az est menetét!? Előre is köszönöm...2014. okt. 12. 21:15
1/3 anonim válasza:
Először a színház előtt kell várakozni, majd beengednek és ott ruhatár, stb. Ezután kezdődik az előadás, közben lesz egy vagy 2 szünet, ott van büfé is. Ha vége az előadásnak kivonultok és kész :)
2/3 anonim válasza:
Hát ezt nem értem, hogyhogy hogyan zajlik!?
Bemész, megnézik a jegyed. Felmész, ha beengednek már a helyedre (kb. háromnegyedkor), akkor odamész. Ruhatárazni nem kell, mert páholyban ültök, ott van hely a kabátoknak. Megnézitek az első felvonást, majd szépen szünetben besétáltok a VIP-terembe (mert azt hiszem, hogy az van a 4. oldalpáholyhoz is, de ezt nézd meg, fel van-e tüntetve a jegyeden).
Ha van VIP, akkor ott szendvicset, csokit és üdítőt kaptok, saját helyetek lesz, stb. Van ott külön WC is. Ha nincs VIP, akkor kinn mehetsz büfébe, WC-re, mászkálhatsz, vagy maradhatsz a helyeden is. Megnézitek a második felvonást is, majd tapsoltok, és utána hazamentek. :)
3/3 anonim válasza:
Ja, és egy szünet van. Kettő max. az Operában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!