Nektek is este jobban megy a rajzolás mint nappal?
Igen, de én rájöttem hogy nekem este minden jobban megy.
De a legjobb, az amikor nagyon durván köd van :)
Az elsővel egyetértek, én még az érettségire is éjjel tanultam. Mindenki ki volt akadva, aztán baromi jól sikerült. :D
Amúgy nekem az is benne van, hogy sokkal könnyebben el tudom engedni magam, ha kicsit fáradt vagyok. Mostmár ééberen is kezd jobban menni, de nekem egyszerűbb, ha már kicsit fáradt vagyok. Könnyebben tudok laza vonalakka dolgozni, ösztönösebb vagyok.
Este többet is rajzolok, meg jobban is megy. Főleg akkor, ha nem zajos az utca.
Viszont vicces, hogy éppen ha strandon vagyok, akkor is nagyon jól megy, pedig ott aztán szokott lenni nyüzsi. Valahogy olyankor több kedvem van hozzá.
Talán lehet a jelenségnek egy olyan vonzata is, hogy napfényben sokkal inkább kitűnnek a hibák, sokkal kontúrosabb, kontrasztosabb a rajz. Éjjel, mesterséges fény mellett kevésbé veszi észre az ember az apró hibákat, így jobban is tetszik neki az éjjeli rajz.
Biztos hogy nem ez a fő oka a jelenségnek, de számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!