Milyen szinten vagyok rajzilag? KÉP. Jónak számít ez a fejlődés?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok. Óvodás korom óta rajzolok. Komolyan pedig lassan 1 éve... Ez alatt, azt értem hogy rendszeresen szinte napi szinten. Ha nem is naponta de hetente legalább 1-et rajzolok. Kicsit sem tartom jónak a rajzaimat, nem érzem magam tehetségesnek. Nem járok tanárhoz, itthon tanulom saját tapasztalataim alapján. Néha néha nézzek rajzos videókat. Nem igazán mérek arányokat, inkább szabad kézzel készítem. Nos akkor itt a kép.:
November 12, 2014.:
Az első képnél amit, linkeltem utána csak November 6, 2015 kezdtem folyamatosan rajzolni.
Ez pedig ma készült.: 2B graffit és fekete ceruzával.
Az ötlet nem saját. A farkas nem az igazi, szinte 0 tapasztalatom van a szőrme rajzolásában.
2016. ápr. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!