Milyen szinten vagyok rajzilag? KÉP. Jónak számít ez a fejlődés?
Sziasztok, 20 éves vagyok. Óvodás korom óta rajzolok. Komolyan pedig lassan 1 éve... Ez alatt, azt értem hogy rendszeresen szinte napi szinten. Ha nem is naponta de hetente legalább 1-et rajzolok. Kicsit sem tartom jónak a rajzaimat, nem érzem magam tehetségesnek. Nem járok tanárhoz, itthon tanulom saját tapasztalataim alapján. Néha néha nézzek rajzos videókat. Nem igazán mérek arányokat, inkább szabad kézzel készítem. Nos akkor itt a kép.:
November 12, 2014.:
Az első képnél amit, linkeltem utána csak November 6, 2015 kezdtem folyamatosan rajzolni.
Ez pedig ma készült.: 2B graffit és fekete ceruzával.
Az ötlet nem saját. A farkas nem az igazi, szinte 0 tapasztalatom van a szőrme rajzolásában.
1. Igen az vagyok.:D Sablon... jobban szeretek szabad kézzel, még ha sokat is szívok vele sokszor. Videókra most nagyon rá fogok kattanni, el lessem a teknikát.:D
2.
Ez relatív... Van egy rajz csoport. Ott ez a rajz el bújhat a többi mellet. De azért, köszönöm.:)
Fejbol meg nem igazan megy... Viszont van 1-2 dolog amit ugy nagyabol meg tudok rajzolni. Amit sokszor meg rajzolnnak biztos h menne fejbol is. Altalabban van h elterek az eredeti keptol es a sajat elkepzelessem alapjan csinalom meg... Vannak teknikak melyekkel szepen lehet fejbol rajzolni. Ilyen pl a perspektivikus abrazolass. Bocsanak ha hulyen irtam el es ha nem pontosan igy hivjak. Evvel akkar egy kezdo is szep varosokat,hazakat stb.. tud meg rajzolni.
Volt h portret rajzoltam fel eve kb fejbol aranylag nem lett a legjobb.. Gyakorlat teszi a mestert... Viszont egy ilyen szajat,orrot bar mikkor felhuzzok fejbol...
Probálj meg saját kutföböl rajzolni!
Ne csak egy ceruzát használj rajzoláshoz. Világogosabb részeket rajzold pl. hbsel, sötétebbeket meg puhább, b-s ceruzákkal. (Nem véletlenül van rengeteg ceruza, 10htol-8big).
Érdemes megprobálkozni a szinezéssel és a festlssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!