Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik a legérdekesebb,...

Blau1999 kérdése:

Melyik a legérdekesebb, izgalmasabb jellemvonású Bibliai személy akiről tudtok?

Figyelt kérdés

Irodalom órára a Bibliát kell elemeznünk, feladatokat készítenünk róla és nekem kell egy önéletrajzot, moticáviós levelet készítenem egy Bibliai személyről aki állásra jelentkezik. Nekem eddig ilyesmi ötleteim voltak.

Noé egy állatkertbe jelentkezik gondozónak

Mózes könyvtárosnak

Jézus csaposnak vagy orvosnak (végülis vizet borrá :D)

Esetleg nektek van hasonló ötletetek? Köszönöm előre is a válaszokat!!

2016. márc. 20. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szellemes ötletek, bármelyik jó. :)

Persze a humor önmagában nem lesz elég, azért javasolnám Noét, mert róla kevesebb történet van, hamarabb elolvasod, így kevesebb időd megy el arra, hogy a jellemrajzát megismerd. Mózesnél már sokkal macerásabb lenne ez.

2016. márc. 20. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehetne pl. Sámson a bika erejével ő egy elég érdekes figura, vagy Dávid és Góliát (Botond és a görög óriás).

Biztos vagyok benne, hogy fog ez menni.

Sok sikert!

2016. márc. 20. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy Jónás jelentkezzen a víziparkba haletetőnek.

Jézus meg jelentkezhet vízimentőnek (valaki fuldoklik, ő besétál hozzá a víz tetején).

2016. márc. 20. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi tetszenek az ötleteitek! Persze ha még vannak valakinek ezekhez hasonló kérlek írjátok meg, minden segítség jól jön.
2016. márc. 20. 16:04
 5/5 anonim válasza:
lehet már késő, de csak most olvasom. így annyit írnék, hogy Júdás lehetne kettősügynök, vagy besúgó Stirlitz szerepében.
2016. okt. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!