Szerettek olvasni? Mi a kedvenc könyvetek/írótok? És tudtok nekem tiniknek való könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek olvasni. Első könyv amit olvastam David Millertől a leopárd karma volt. 5 könyvvel utána még mindig az volt a kedvencem, aztán jött az szjg.A kedvenc írónőm most Leiner Laura, nagyon sokat olvastam tőle.De szeretek más könyveket is külföldi írókkal. Kb. már olyan 40 könyvet elolvastam, 16 vagyok. Nektek mi a kedvencetek?2016. márc. 9. 11:07
11/16 anonim válasza:
A 10es vagyok: én is 16 vagyok szoval a kedvenceimet ajánlom
Jaaa és elfelejtettem irni de imádom a battle royalt is
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. márc. 11. 16:56
14/16 anonim válasza:
Molnár Tóni: Tépődések
Ő egy első könyves író, a könyv viszont nagyon tetszett.
15/16 anonim válasza:
Kedven írónőm egyértelműen Sarah J. Maas, imádok tőle mindent. Az ACOTAR, az Üvegtrón valami csodálatosak. Régebben nagyon szerettem Leiner Laura könyveit is. Cassandra Clare könyveit is tiszta szívemből ajánlom. Ja és a Percy Jackson könyvek is csodálatosak.
16/16 Zsani2009 válasza:
Már kiskorom óta nagyon szeretek olvasni, rengeteg könyvet olvastam, kedvencer nem nagyon tudok mondani, mert sok van, de a kedvenc írom Leiner Laura, és az ő könyveit mindnekinek ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!