Mi a véleményetek erről a "versről"?
Tegnap éjszaka nagy szenvedéseim közepette hirtelen felindulásból dobtam össze. Szerintetek miylen lett?
Te voltál...
Te voltál ki reményt adtál,
S életembe mely gyötört
Egy kis boldogságot hoztál
De most, nézd mit tettél
Hagytad, hogy szakadjon rám
Minden teher melyet elmulasztottál
Most újra érzem mit régen
S mit elfelejtettem újra ébredt
Te voltál ki ezt tette vélem,
Megbocsátani, nem tudom
Tudok e még ezután
De te ezt nem érzed
Hogy mennyire fáj,
Érdektelenséged melyet
felém mutatsz már.
Ezt érdemlem én, igaz?
Hisz rossz ember voltam
Bár nem tudom miért,
Talán Jobb is így.
Ezáltal segítettél
Itt hagyni eme kínt
Melyet naponta érzek
S lassan felemésztve
Az elmúlásba taszít
Talán köszönetet kéne
Mondanom ezután
Hisz úgy is vége már!
Te voltál ki rombolt
és épített fel újra
A körforgást fenntartva
Te voltál, Te voltál
Ki őrületbe hajszolt
ki a halálba segített
De oka mégse te vagy
Mint ahogy én is, csak
egy áldozat voltam
De a végén késő már,
Szerettelek de te ezt
mégse viszonoztad
2016.02.12
Az, hogy senkinek sem kötelessége a te boldogságodat biztosítania. Majd rá fogsz jönni, hogy önmagunk szerete a legértékesebb, mert csak így tudunk igazán elfogadni másokat (és döntéseiket), és feltétel nélkül szeretni.
De oka mégse te vagy
Mint ahogy én is, csak
egy áldozat voltam
Szerintem ez a mondat így nem helyes. A voltam helyett voltál lehetne.
Gondolom még fiatal vagy, és nehezen dolgozod fel az egyedüllétet.
Kitartást!
Az a lényeg, hogy neked tetszen és megnyugvást adjon. Néha jólesik kiírni a fajdalmat, nem szúkségszerűen keresünk válaszokat.
Mint vers, nekem nem tetszik az önsajnálat miatt, de érdekesnek találom, hogy egy körforgásban voltál, ahonnan valószínűleg nagyon nehezen lephettél ki.
Nem jó, ha ennyire függsz másoktól. Voltak pillanatok az én életemben is, amikor a férjem az őrületbe hajszolt. De én voltam a hibás, mert megengedtem neki.
Nagyon nehez lesz. De te eros vagy! Egy alazatos embert nagyon nehez megserteni, megbantani. Aki szereti magat, megad mindenkinek tiszteletet, de o azt nem varja el, azt nehez megbantani.
Ne vedd az egodra ezeket.
Nem aldozat vagy, hanem hos! Tobben tulelik a bantalmazo hazaseletet. Akkor vagy aldozat, ha beletorodsz, es TUDATOSAN ezt a szerepet valasztod. Legy hos, es lepj tovabb! Nem vagy aldozat.
Egyebkent megkerdezhetem, hogy mi tortent? Persze csak akkor mondd el, ha szeretned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!