Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a "versről"?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka nagy szenvedéseim közepette hirtelen felindulásból dobtam össze. Szerintetek miylen lett?

Te voltál...

Te voltál ki reményt adtál,

S életembe mely gyötört

Egy kis boldogságot hoztál

De most, nézd mit tettél

Hagytad, hogy szakadjon rám

Minden teher melyet elmulasztottál

Most újra érzem mit régen

S mit elfelejtettem újra ébredt

Te voltál ki ezt tette vélem,

Megbocsátani, nem tudom

Tudok e még ezután

De te ezt nem érzed

Hogy mennyire fáj,

Érdektelenséged melyet

felém mutatsz már.

Ezt érdemlem én, igaz?

Hisz rossz ember voltam

Bár nem tudom miért,

Talán Jobb is így.

Ezáltal segítettél

Itt hagyni eme kínt

Melyet naponta érzek

S lassan felemésztve

Az elmúlásba taszít

Talán köszönetet kéne

Mondanom ezután

Hisz úgy is vége már!

Te voltál ki rombolt

és épített fel újra

A körforgást fenntartva

Te voltál, Te voltál

Ki őrületbe hajszolt

ki a halálba segített

De oka mégse te vagy

Mint ahogy én is, csak

egy áldozat voltam

De a végén késő már,

Szerettelek de te ezt

mégse viszonoztad

2016.02.12

2016. febr. 13. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl konkrét.
2016. febr. 13. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy senkinek sem kötelessége a te boldogságodat biztosítania. Majd rá fogsz jönni, hogy önmagunk szerete a legértékesebb, mert csak így tudunk igazán elfogadni másokat (és döntéseiket), és feltétel nélkül szeretni.

De oka mégse te vagy

Mint ahogy én is, csak

egy áldozat voltam

Szerintem ez a mondat így nem helyes. A voltam helyett voltál lehetne.

Gondolom még fiatal vagy, és nehezen dolgozod fel az egyedüllétet.

Kitartást!

2016. febr. 13. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Az voltam akar lenni, ennek felém van egy jelentése, a boldogság biztosítása pedig tudom hogy nem kötelessége de tett valamit amit nem kellet volna mert emiatt másképp alakultak dolgok. Azért konkrét mert nincs értelme rejtegetni a mondanivalót különféle hasonlatokkal és egyéb eszközökkel. Ennek pont ez volt a lényege.
2016. febr. 13. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy neked tetszen és megnyugvást adjon. Néha jólesik kiírni a fajdalmat, nem szúkségszerűen keresünk válaszokat.

Mint vers, nekem nem tetszik az önsajnálat miatt, de érdekesnek találom, hogy egy körforgásban voltál, ahonnan valószínűleg nagyon nehezen lephettél ki.

Nem jó, ha ennyire függsz másoktól. Voltak pillanatok az én életemben is, amikor a férjem az őrületbe hajszolt. De én voltam a hibás, mert megengedtem neki.

2016. febr. 13. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem léptem ki, nem tudtam még, az önsajnálatot pedig én is nagyon érzem. Tegnap éjszaka írtam egy kiakadásom kellős közepén...
2016. febr. 13. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nehez lesz. De te eros vagy! Egy alazatos embert nagyon nehez megserteni, megbantani. Aki szereti magat, megad mindenkinek tiszteletet, de o azt nem varja el, azt nehez megbantani.

Ne vedd az egodra ezeket.

Nem aldozat vagy, hanem hos! Tobben tulelik a bantalmazo hazaseletet. Akkor vagy aldozat, ha beletorodsz, es TUDATOSAN ezt a szerepet valasztod. Legy hos, es lepj tovabb! Nem vagy aldozat.

Egyebkent megkerdezhetem, hogy mi tortent? Persze csak akkor mondd el, ha szeretned...

2016. febr. 13. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok erről még beszélni sajnos...
2016. febr. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!