Mi a véleményetek erről a versről? Érveljetek!
Figyelt kérdés
Idegenség
vastalpú sárlidércből
gyöngyöződő füstszalag,
tollatlan mételyekkel
repülnek a madarak
hideg-érlelt hószilánk
s gázkazánok éjjelén,
tejfogú sikolyoktól
roppan a csend könnyedén
féllábú koldus köpköd:
"az élet francot se ér"
rút anyagdarab vagy és
huszonhárom pohár vér
2016. jan. 29. 13:59
2/11 A kérdező kommentje:
Én.
2016. jan. 29. 17:02
3/11 Kill The Sexplayer válasza:
Nagyon jó, pedig a gyakorikérdéses költőpalántáktól nem várna sokat az ember. Én sajnáltam volna ide kitenni.
4/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem csak itt fog megjelenni. Viszont eléggé bizonytakan vagyok abban, hogy tudok-e írni vagy sem ezért gondoltam kiteszem ide is.
2016. jan. 31. 20:43
5/11 Zenon válasza:
Meglepően lírai és kifejező. Ritkaság manapság. Szerintem érdemes lenne ezt az alternatív összetett képtársításos
stílust tovább fejlesztened, azaz folytasd kérlek!
6/11 anonim válasza:
Hormonvezérelt tinédzser, tolla vér. Keserű banánom majma kér. Halott a mező, újja végtelen. Gyermek vagy még, léttelen.
7/11 A kérdező kommentje:
Előző! Nem is rossz, gondolom ezt most írtad,és azt szeretnéd hangsúlyozni, hogy milyen egyszerű szürrealista verseket írni... végülis tényleg az!
2016. febr. 9. 21:37
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves 21%-os. Megkérlek vezess le egy érthető kritikát, amit én, átlag emberi ésszel megértsk, mert nem látok összefüggéseket a kérdésem és az között amit mondasz. Előre is köszönöm!
2016. febr. 10. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!