Létezik egy blog, és a benne szereplő írásokról szeretnék véleményt vagy kritikát. Milyennek találod? Remélem számíthatok rád, és megnézed!
2016. febr. 11. 17:22
11/15 A kérdező kommentje:
Nem sértő. Viszont a blog tartalma nem kitaláció, hanem saját magam írtam és megélt, átélt dolgok amik megtörténtek velem. A valóság van benne. Nem elképzelt világ.
2016. febr. 12. 21:38
12/15 anonim válasza:
:-) Téged homlokon csókolt a vámpír?
Engem a múzsa szokott......
13/15 A kérdező kommentje:
Az csak bevezetés volt, a vers a lényeg.
2016. febr. 13. 12:57
14/15 anonim válasza:
A tartalomról nem tudok véleményt mondani, mert a címek alapján nagyon nem nekem való. Igazából a designal van a baj. Legalább egy fejlécet fel kéne tenni, az már sokat dobna rajta. Idáig ez egy egyszerű blogspotos sablon, ami fenn van. Ha nem értesz hozzá, akkor kérj segítséget, és olyan oldalakat is lehet szép számmal találni, akiknél lehet fejlécet csináltatni. (Ez utóbbiban nem tudok útmutatást adni, mert még nem volt szükségem ilyenre.)
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Köszönöm a segítséget és a hozzászólásod, ezen én is gondolkoztam, hogyan lehetne jobbá tenni az oldalt. Megfogadom a tanácsod.
2016. febr. 24. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!