Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tájékozódjak a nem...

Hogyan tájékozódjak a nem mainstreamről?

Figyelt kérdés
Érdekelnének olyan előadók / zenék, amik nem a mainstream részei. Nem vagyok az a komolyzenét hallgatós típus, de szeretném ismerni a kortárs alkotókat. De ez mindenféle dologra igaz. Zene, filmek, könyvek. Mik manapság azok a művészeti alkotások, amelyek saját körükben elismertek, pl. a zenészek között, és a műértő közönség szemében is, de nagy valószínűséggel nem jutott el hozzám? És kik azok, akiket már a laikus is ismerhet?
2016. jan. 27. 21:46
 1/2 anonim válasza:
Hát attól függ mennyire ne legyen mainstream. Alapvetően ez a hozzáállásod nem mainstream, mert a nagy tömegeket nem érdekli a művészet. Youtubeon könnyen elérhetőek ilyen zenekarok pl a Sofar Sound vagy KEXP csatornáján. Ott tudsz böngészni zenei stílusok terén, hogy megtaláld a neked tetszőeket. Én kb 50 ilyen zenei csatornára vagyok feliratkozva. Filmbe nehezebb a helyzet, nem vagyok szakértője,de ott a művészfilmek kategóriája az amit keresel. Könyvben nézz utána pl a gonzo írásmódnak és regényeknek vagy pl ott a bizarro stílus is. Képzőművészetben pl artfido. A google a barátod , magadnak kell megtalalnod a stílusokat, amiket kedvelsz. Laikus is ismerheti az összeset, max értékelni nem tudja. :D
2016. jan. 29. 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatokat.
2016. jan. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!