Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nem tudok rajzolni, pedig tudok!?

Nem tudok rajzolni, pedig tudok!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kéne rajzoljak valamit (2 nap múlva szülinap) és tudom hogy mit akarok rajzolni, de nem sikerül!

Bárhogyan fogok hozzá, nem sikerül

A napokban valahogy eltűnt a rajztehetségem

Bocsi ha érthetetlen, nagyon ideges vagyok

2016. jan. 16. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azért, mert ideges vagy.Nálam pl vannak napok, mikor nem tudok szépen írni, pedig alapból gyönyörű az írásom.Olyankor fáradt vagyok, ideges, vagy csak unom az egészet.
2016. jan. 16. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Az erőlködésből nem lesz semmi jó. Ne rajzolj egyelőre semmit, tedd félre, nézz filmeket, olvass, majd holnap újra megpróbálod délután.
2016. jan. 16. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem azon görcsölsz, hogy tetszeni fog-e neki? Egyszerűen kérdezd meg, ki a kedvenc színésze/énekese, és rajzold le. Biztos el lesz ájulva, a laikusok oda vannak a képről másolt rajzokért, meghát ha a kedvencét látja viszont, az öröm a szemének.
2016. jan. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!