Nem tudok rajzolni, pedig tudok!?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kéne rajzoljak valamit (2 nap múlva szülinap) és tudom hogy mit akarok rajzolni, de nem sikerül!
Bárhogyan fogok hozzá, nem sikerül
A napokban valahogy eltűnt a rajztehetségem
Bocsi ha érthetetlen, nagyon ideges vagyok
2016. jan. 16. 17:58
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy azért, mert ideges vagy.Nálam pl vannak napok, mikor nem tudok szépen írni, pedig alapból gyönyörű az írásom.Olyankor fáradt vagyok, ideges, vagy csak unom az egészet.
2/3 anonim válasza:
Az erőlködésből nem lesz semmi jó. Ne rajzolj egyelőre semmit, tedd félre, nézz filmeket, olvass, majd holnap újra megpróbálod délután.
3/3 anonim válasza:
Nem azon görcsölsz, hogy tetszeni fog-e neki? Egyszerűen kérdezd meg, ki a kedvenc színésze/énekese, és rajzold le. Biztos el lesz ájulva, a laikusok oda vannak a képről másolt rajzokért, meghát ha a kedvencét látja viszont, az öröm a szemének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!