Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett rajzolni a...

Mikor kezdett rajzolni a babátok, és mivel? Másik kérdésem, pedig lent

Figyelt kérdés

Meddig hordott a babátok magas szárú cipőt?

Szeretnék neki venni egy sportcipőt, de nem tudom érdemes-e magas szárút keresnem, vagy jó a sima félcipő is?

Most 15 hós

2010. márc. 10. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:

15-16 hónaposan kezdett.

sosem hordott magaszásrú cipőt, elefantenje volt az 1. lépés cipője, most pediped flexet kapott.

2010. márc. 10. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

15 hósan kezdett el "rajzolni", még inkább csak firkál. Ceruzát adok neki (nem tűhegyesre hegyezve). A zsírkrétát ajánlják még, csak az én kislányom a ceruzát is rágja, a zsírkrétát megenné.

Én Clarks, asso , siesta cipőket veszek. A clarks pl. egyik sem magasszárú, mégis nagyon jó kiscipő, tehát nem muszáj magasszárúnak lennie, csak sportcipőnél is figyelj, hogy jó hajlékony talpa legyen és bőr cipőt vegyél.

17 hós kislány anyukája

2010. márc. 10. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
szia!13 hós a lányom,kb. 2 hete vettünk neki kicsi mágnestáblát.Imádja.Tollal,vagy zsirkrétával is szoktunk,de azzal még figyelnem kell rá-mert a fal bánja :-)
2010. márc. 10. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Lányom egy éves múlt két hete, egyik nap elvette tőlem a tollat és összefirkálta az újságomat. Utána bement a szobájába és a tapétán gyakorolt.... Nagy kék karikákat és vonalakat rajzolt. Tegnap a nappaliban a szönyeget firkálta össze,ki sem tudtam szedni belőle,így megmarad emléknek :o)

Magasszárú cipőt Ő sem hordott, itthon inkább mezítláb van,vagyis zokniban. Kintre amit vettünk annak sem magas a szára.

2010. márc. 11. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Neki is vettünk egy félcipőt, de mindenhol azt olvasgatom, hogy a lényeg, hogy ilyenkor olyan cipő kell nekik, ami fogja a bokájukat

De akkor én is többet fogom használni:)

Kipróbálom a rajzolást, mit szól hozzá

Köszi a tippeket

2010. márc. 11. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!