Milyen 40-50 oldalas regényt ajánlotok? Kb.2 hetem van kiolvasni és olvasonaplót írni. Tehát az is lényeg, hogy könnyen érthető legyen, így könnyebb lenne olvasónaplót írni.
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 22:23
1/8 anonim válasza:
Akkor bőven ráérsz, 40-50 oldalt egy óra alatt el lehet olvasni. :)
Rejtő Jenő regényeit ajánlom, kicsit hosszabbak, 200 oldal körül vannak, de könnyen érthetőek, olvasmányosak és humorosak.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet, de nekem mindenképp 50 oldal körüli kellene, köszönöm a segítségeteket.
2015. dec. 5. 08:35
4/8 anonim válasza:
40-50 oldal körüli könyv jóindulattal nevezhető kisregénynek, de inkább egy hosszabb novella. Regény nem. Amúgy:
Hemingway: Az örge halász és a tenger
5/8 anonim válasza:
Akkor a Rejtőnek a negyede az 50 oldal.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, esetleg még valami?
2015. dec. 5. 17:24
7/8 anonim válasza:
Darren Shan Kojaszan című irománya rövid, könnyen érthető, tanulságos. Szerintem olvasónapló alapnak tökéletes.
8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó az tetszene is, de azt elfelejtettem írni, hogy valami régebbi "klasszikus" kellene.
2015. dec. 6. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!