Ha rajzolok vagy festek valamit akkor az engem jellemez? Vagy akár a szerelmemre is vonatkoztathattam?
Előre leszögezem NEM tanultam lélektant,se semmi a kérdés tekintetében releváns tárgyat,pusztán csak a saját tapasztalataimat és gondolataimat <rom
Én eddig úgy vettem észre magamon és másokon is hogy ha nem is teljesen de nagy vonalakban a legtöbbször jellemzi az alkotót a rajza.
Ez nem mindig jön be mert (vegyünk engem például) én az esetek 90%-ában a szó szoros értelmében elborult,groteszk,ijesztő dolgokat rajzolok.Ez valóban jellemez engem,de a fennmaradó 10%-ban előfordulnak aranyos,cuki,és karikatúrisztikus rajzok is.Ha valaki pont ezt a 10%-ot vizsgálná meg,akkor azt állapítaná meg rólam hogy egy életvidám,rózsaszín lelki világom van.Ez persze tévedés lenne.
Azt viszont szerintem mindig tükrözi a rajz hogy a rajz készítésének pillanatában milyen hangulatok és gondolatok kavarogtak az alkotóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!