Van valaki, aki írogat? Akát kis történeteket, verseket, ilyesmi? Kezdő illusztrátor vagyok és szívesen illusztrálnék ilyesmit, akár egy kis projekt is lehetne
Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 12:45
1/5 anonim válasza:
Szia! :) most kezdtem írni egy fantasy történetet ;) ha szeretnél beleolvasni, akkor szólj :)
2/5 anonim válasza:
Írtam pár verset. Van abszurd, komoly, vicces, akármi. Azért válaszoltam, mert elkezdtem röhögni, ezt pl. hogy lehetne illusztrálni
Mese
Narancssárga Kökény néni
Elégedett lovak farát csapdossa
hamarabb elérnek így a célhoz
s a malomban búzát őrölnek,
s árgyélus királyfit.
© b_rk
3/5 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, lenne 3 versem amihez szeretnék illusztrációt, de nem minden stílus működne hozzá. Van esetleg olyan oldal ahol meg lehet nézni az eddigi munkáidat?
4/5 Váradi Mirjam válasza:
Ha kell még szólj nekem, tudok párat küldeni neked. Pontosabban 10 versem van feltöltve.
5/5 anonim válasza:
Én is szívesen illusztrálnám a verseiteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!