MKE-re lehet gimnáziumból jelentkezni?
Nem lennénk nagyon lemardva azokkal szemben akik kézművészeti iskolába jártak? Vagy az egyetemen mindent az alapoktól kezdenek?
Szeptembertől gimnáziumba fogok járni mert nemigazán tudom még hogy mit szeretnék csinálni, bár mindig olyan elképzelésem volt hogy festő, illusztrátor, látványtervező (igaz, hogy a digitális rajzolást még sosem próbáltam, de szivesen kipróbálnám)...de ebben sem vagyok biztos és most nemtudom hogy félévtől átlépjek e ha lehetséges vagy ne vagy nemtudom :-DDD
Jelentkezni lehet, csak 100%, hogy nem vesznek fel. A Kisképzőből kikerülteket is sorra utasítják vissza mind az MKE-n, mind a MOME-n.
Sokat számítanak a kapcsolatok, a pénz, az aktivitás. Leginkább talpraesettnek, céltudatosnak kell lenni ahhoz, hogy bekerülj. Ha nem vagy biztos semmiben, akkor inkább végezz el egy kreatív okj képzést. Persze mondom, jelentkezni mindig lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!