Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Felnőtt színezőkhöz milyen...

Felnőtt színezőkhöz milyen színes ceruza?

Figyelt kérdés

Mostanság nagyon közkedveltek lettek a felnőtt színezők, amikhez az erőteljes intenzív színek állnak jól.

Milyen fajta színescerkát érdemes hozzá venni, ami jó, de az ára egy hétköznapi (nem művész) embernek is megfelel?

2015. okt. 3. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egyik fent van ncore-on;)

Egyébként én vízfestékkel csinálom, azzal élénkek a színek és lehet árnyékolni is. A Johanna Basford féle színezőket szeretem, azoknak a lapja is elég vastag.

Csak persze baromi vékony, jó minőségű ecset kell hozzá:)

2016. okt. 28. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én korábbi válaszoló vagyok, azóta a Titkos kert van meg nekem, és nagyon szeretem. Jobb, mint nyomtatva, mert vastag lapú. De az áráról nem tudok nyilatkozni, mert ajándékba kaptam.
2016. okt. 28. 20:54
 13/14 anonim válasza:
Én zselés tollal is színezek. Rengeteg csodás szín van és vannak olyanok amik csillámosak .Egész különleges hatást lehet velük elérni és gyönyörű élénk színeket kapsz
2016. nov. 29. 20:43
 14/14 anonim válasza:
Faber castell 24 darabos ceruzám van. Nem pasztell. Szeretem, mert szép élénk színei vannak.
2016. dec. 7. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!