Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek milyen lesz ez a...

Szerintetek milyen lesz ez a rajz?

Figyelt kérdés

Nagyon, de nagyon fontos lenne, hogy tökéletes legyen, de eddig teljesen más, mint ahogyan elképzeltem... Szóval most kicsit pánikba estem. Nem érzem túl élethűnek. Ez az első virág rajzom, nem mellesleg A3-as lapon... Kérlek, segítsetek, mit ronthattam el, mitől érzem annyira rossznak!

[link]

2015. aug. 23. 15:32
 1/6 anonim válasza:
Szerintem, nagyon szép!Nincs elrontva semmi.
2015. aug. 23. 15:52
 2/6 anonim válasza:
Nyugi, tényleg nagyon jó :)
2015. aug. 23. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jónak tűnik. Mi a problémád vele?
2015. aug. 23. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem elég élethű, unalmas, nem látszanak a részletek és a csúcsfényekkel is igen nagy bajban vagyok. :/

De a válaszokat olvasgatva kicsit megkönnyebbültem, köszönöm.

2015. aug. 23. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább ez a vöröses-narancsos szín teszi bágyadttá, és kölcsönöz neki természetellenes hangulatot. Próbálj meg több világos árnyalatot belevinni, akkor frissebb lesz (ez nem konkrétan csúcsfényt jelent, mivel egy rózsaszirom nem fénylik úgy, mint mondjuk egy üveg), a rajzon most szinte csak középtónus és sötét rész van. Azért látod unalmasnak, mert a tónusok közti átmeneteket szinte mindenhol fokozatosan oldod meg, alig vannak hirtelen átmenetek, éles kontrasztok. Nemcsak a tónusoknál, hanem a vonalvezetésnél is (a szirmok élei) fontos a változatos irányvétel, de ezt nagyjából jól oldottad meg, jól megfigyelted a valóságot (itt egy kicsit el is túlozhatod a dolgot, ez az első lépés az önálló alkotás felé). Van pár nagy, majdnem homogén tónusfolt, amit többféle tónusértékkel változatossá tudnál tenni.

Az látszik a képen és a hozzászólásaidból is kiderül, hogy van érzéked a rajzhoz.

2015. aug. 23. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szép:) A csúcsfényken meg monopollal segíthetsz, a végén egyszerűen kiszeded őket. Ja meg az se rossz, ha raksz egy papírlapot a kezed alá, hogy ne maszatold el.
2015. aug. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!