Mennyi idő alatt szárad meg egy olajfestmény?
Figyelt kérdés
Tegnap festettem egy festményt vászonra, de 24 óra elteltével még mindig nem száradt meg. Ez az első festményem. Lehet, hogy kicsit sok festéket és olajat használtam. Kíváncsi lennék, mennyi idő kell neki?2010. márc. 9. 20:16
1/3 anonim válasza:
én ezt nagyon sajnálom:(:( együttérzek, remélem mostanra már megszáradt!!!44négy
2/3 anonim válasza:
Ha olajjal dolgozol a száradási idő változó, de általában több naptól eltarthat akár 1-2 hétig is. Türelem.;)
3/3 A kérdező kommentje:
még mindig fog a festék, de már érződik, hogy szárad... tényleg kell neki valószínűleg 2 hét... viszonylag sok anyagot is használtam sajnos.
2010. márc. 14. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!