Lovecraft stílusa egyedi, vagy van még író, aki továbbviszi?
Figyelt kérdés
Lenyűgöz a világ amit teremtett, és a lények amikről ír zseniálisan vannak kidolgozva. Van esetleg olyan könyv amiben a főszereplő hasonlóan kreatív, borzalmas lényekkel kerül szembe? (A legtöbb nem ember ellenfél egy könyvben általában a vámpír/zombi/démon/farkasember/angyal, satöbbi klisébe esik) van esetleg nem Európai/Keresztény mitológiából merítő író?2015. aug. 5. 19:33
11/12 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Ezen kiadványok egy részéről már hallottam én is (illetve Smith pár novelláját olvastam), de van közte számomra újdonság is, utánuk nézek majd. :)
12/12 anonim válasza:
Találtam még egyet: Eddy C. Bertin - Sötétség az én nevem. A 306, 307. Galaktika magazinok hozták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!