Tudtok nekem ajánlani vmi egyszerű zongoradarabot?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolnék, mit pl a Titanic, sosem tanultam zongorázni, csak tesómtol egy kicsit, de szivesen tanulgatok magamtol, szval a titanicot már tudom, es most megint vmi ilyesmi egyszerubb darabot szeretnek megtanulni :)2015. aug. 3. 22:20
1/3 A kérdező kommentje:
Persze tetszik pl a 'River flows in your'is, de ez egy tul.nehéz darab lenne:( vmi tényleg olyat szeretnék, ami ilyen jol hangzik*.*
2015. aug. 3. 22:22
2/3 anonim válasza:
Szia.^-^ Én is magamtól tanulgatok zongorázgatni. Amiket eddig el tudok játszani, hibátlanul: Bach-Prelude, Beethoven-Für Elise (rövid változat), Titanic :), és egy kpop zenének az intróját (Big Bang-haru haru) most tanulom a Yiruma-river flows in you-t. Az elején én is azt hittem, hogy nehéz lesz, miután megnéztem egy Synthesia videót róla, nem gondoltam volna, hogy menni fog. Kb. egy hete kezdtem el tanulni, már a felét el tudom játszani. E videó alapján tanulom: szerintem tök jó, mert lassú, és mert megmutatja azt is, hogy melyik ujjal, melyik hangot kell lenyomni. [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, és a biztatást*.*
2015. aug. 4. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!