Ki szeretném próbálni az akvarellfestést. Milyen festéket ajánlanátok?
Régen rengeteget rajzoltam, de csak grafittal, festeni nem igazán festettem. Nagyon megtetszett az akvarell, szeretném kipróbálni.
A problémám csak annyi, hogy ha már elkezdek valamit, szeretem normálisan csinálni, így nem szeretnék olyan minőségű festékkészletet vásárolni, amit kb. áltsuliban használnak.
Viszont túlzásba sem szeretnék esni, hiszen nem biztos, hogy bejön a dolog.
Tehát valami "középkategóriás", jó minőségű, de mégsem profi és egetverően drága cuccot szeretnék.
A leírások alapján talán a szilkés egyszerűbb lenne, de igazából csak otthon festek, nem szabadban, szóval végül is mindegy.
Mivel színekkel sosem dolgoztam, jó lenne, ha készletet javasolnátok, vagy ha olyat mondtok, amit egyesével lehet vásárolni, akkor pár színt említenétek, amit mindenképp érdemes beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget!:)
Winsor and Newtonból van kisebb is: [link]
Ez csak 13 euró, az tényleg nem vészes.
Neked is köszönöm a választ, akkor szerintem maradok a W&N-nál:)
Tudtok esetleg olyan oldalakat, ahol bővebben olvasgathatok az akvarellfestésről? Amolyan "akvarellfestészet kezdőknek" vagy "tippek és trükkök akvarellfestéshez" jellegű dolgokra lenne szükségem. Persze keresgélek én is, csak hátha valaki ismer ilyet:)
Bár angol,de szerintem látni fogod miért jó,ha nem is tudsz annyira angolul.
Volt még egy jó,de sajna nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!