Szerintetek mi történik azzal az emberrel, aki elolvassa Csáth Géza Anyagyilkosság című novelláját?
Figyelt kérdés
Szerintem lehetséges, hogy másnap a mű hatására megöli a tulajdon édesanyját, ami szörnyű bűn. Köszönjük Csáth Gézának, a bomlott agyúnak, hogy letérített minket az Isten útjáról.2015. júl. 11. 02:05
1/9 anonim válasza:
Te ugye nagyon "egyszerű" ember vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
Azt gondolod?
2015. júl. 11. 11:26
4/9 A kérdező kommentje:
Azt nem írjátok le, hogy mi a probléma a kiposztolt kérdésemmel.
2015. júl. 11. 14:47
5/9 anonim válasza:
Még pár hónappal ezelőtt olvastam el. Semmi változást nem tapasztaltam magamon. Tehát nem akartam megőlni az édesanyámat. (:
6/9 Andizsuzsi válasza:
"Szerintem lehetséges, hogy másnap a mű hatására megöli a tulajdon édesanyját, "
Ez. De vigyázz, Adyt se olvass, mert lehet, hogy tiszta szívvel fogod megtenni.
Isten útjáról csak te tudsz letérni, a döntés a tied, ne told a felelősséget másra.
7/9 anonim válasza:
"De vigyázz, Adyt se olvass, mert lehet, hogy tiszta szívvel fogod megtenni."
Bocs, de az József Attila. :-)
9/9 anonim válasza:
Pár napja olvastam, és teljesen jól vagyok. Érdekesen leírta, hogy lesz valakiből ilyen ember. Tekintve, hogy az anyjuk nem is foglalkozott a gyerekekkel, nem volt aki nevelje őket, nem csoda, hogy ilyenek lettek. Én az állatokat jobban sajnáltam, mint a nőt.
Remélem ez csak egy troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!