Nem konkrét kérdés, inkább a visszajáró válaszolókra mint közegre vagyok kíváncsi, mennyien lehetnek itt művészi/alkotó beállítottságúak, és milyen területekről?
Figyelt kérdés
Persze tudom, olvasd végig a kérdéseket, de egyrészt az oldal anonim és a név nem kötelező (tehát lehet olyan lelkes kérdező, aki adott nap hatot is kérdezett), másrészt sok művészetet érintő kérdés amúgy nem azzal foglalkozó, abban érintett ember kérdése, pl., mit vegyek barátnőmnek aki fest, milyen zene szól ennél a YouTube videónál, esküvői fotózásból mennyire lehet megélni, stb.
Persze nem konkrét szám vagy saccolás amit kérnék. Inkább az, hogy aki művészeti pályán mozog (vagy majd szeretne), az pár szóban írna-e magáról? Mennyire sokszínű az itteni közeg, ki hol tart, ilyenekre vagyok kíváncsi. :-)
2015. júl. 8. 00:23
1/1 anonim válasza:
nincs nagy tolongás, de igazán örültem, hogy ilyen kérdést találtam, úgyhogy gondoltam nyitom a sort, hátha még van értelme:) Szóval 5 éve járok rendszeresen rajziskolába, rajzolok, festek, agyagozom, zsírkőböl készítek jelenleg még csak kisebb szobrokat meg úgy bármilyen kézműves dolgot szívesen csinálok (kivéve varrás, horgolás..:D) jövőre felvételizek a momera formatervező szakra és valószínűleg a képzőre is szobrász szakra. Remélem az egyik azért bejön:D ha nem akkor újra...és újra..és újra..:D 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!