A magyar mangások hőzöngenek, hogyha nincs magyar manga, de ha meg elérhető egy akkor nem veszik. Miért sértődnek be, ha ezek után az alkotó külföld fele nyit?
Milyen magyar mangákat olvastál eddig?
Hát akiket én ismerek, és mangások, ők is hagyni fogják amagyarokat és külföld felé nyitnak, mert ott érdeklődnek a munkáik után.
Tegyék ingyenessé vagy adják olcsón vagy alkossanak olyat amelyet megvesznek az emberek. Nagyon kicsi a magyar piac, aki csak, azért csinálja, hogy pénzt keressen vele az inkább hozzá se kezdjen.
Rengeteg manga és nem csak japán alkotóktól, hanem szerte a világon. Rengetegen hobbiból csinálják és ingyenesen teszik közzé az interneten, ezek közül sok nem amatőr munka. Globális szinten hatalmas a konkurencia. Én személy szerint egyetlen egy magyar mangát sem olvastam eddig csak láttam 1-2-őt. A rajzstílus/megjelenés mindegyiknél amatőrnek tűnt (bár én teljesen inkompetens vagyok ilyen téren).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!