Agat1 kérdése:
Tetoválásokat tervezek és egyéb rajzokat rajzolok. Velemenyek?
2015. jún. 26. 13:57
1/5 anonim válasza:
Nagyon jók ! Hol tanultál meg így rajzolni?
2/5 anonim válasza:
Tehetséges vagy. Nagyon jó rajzok.
3/5 anonim válasza:
Gyönyörű. Esetleg nem tervezel tetoválást kérésre? úgy értem, hogy van teljes karos a fejemben, de még nincs teljesen elrendezve, nem tudom, hogy a karomon hogy nézne ki és milyen formában.
4/5 anonim válasza:
Koszonom szepen, rajzolok keresre is ha erdekelne irj uzit:)
5/5 anonim válasza:
Bevallom, először csak a hozzászólásokat olvastam el, és csak utána néztem meg a rajzokat. Mielőtt láttam volna, megfordult a fejemben, hogy áá, már megint a szokásos duma, hogy "tehetséges vagy" meg ilyenek, aztán biztos valami középszerű másolt rajzok lesznek. Nem. Tényleg jól rajzolsz, biztos sok munkád volt bennük.
A tetováláshoz való rajzokhoz nem értek, de a többihez annyira igen, hogy ajánlanám, hogy próbálj ki más technikákat is a ceruzán kívül, például a vízfestéket. Az után az oroszlános kép után azt hiszem, remekelni fogsz benne.
ui: Deviantartod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!