A filmekben miért magányos, zárkózott embereknek mutatják a művészeket?
Ajánlom figyelmedbe azokat a filmeket, amik viszont nagyon szociálisnak mutatják be a művészeket - pl. a Modigliani, a Skins, stb.
A valóságban minden művész egyedi. Egy végletes személyiségvonás / élettörténet és egy kifejező eszköz alkotja a művészt. Volt festő, aki szűzen halt meg, volt író, aki egész nap csövesekkel és prostikkal lógott.
Hát igazából ami megtetszik azt lerajzolom. Legfőképpen embereket szoktam rajzolni. Most, hogy vége a sulinak szeretném kihasználni a szabadidőmet és szeretnék minél többet rajzolni. Eddig is sokat rajzoltam de 2 hete rám jött egy ilyen ihlethullám vagy minek nevezzem. :) Szóval igazából saját műveim nem nagyon vannak, de nemsokára szeretnék azzal is próbálkozni. Inkább azt szoktam csinálni, hogy meglátok egy képet és átrajzolom a saját stílusomra.
A Skinst ismerem és szeretem is. Az első filmet meg szeretném nézni mert érdekesnek tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!