Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 13-16 éves korosztály! Valaki...

13-16 éves korosztály! Valaki szereti még a klasszikus zenét?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nagyon szeretem a komolyzenét. Nem minden fajtát, inkább a klasszikus és a romantika felé hajlok, azon belül is inkább a vonós művek, mivel én is hegedülök. De nagyon szeretem pl. a ThePianoGuyst, akik átdolgozásokat készítenek. Nem szégyellem, hogy szeretek ilyen zenéket hallgatni, nem is kell szerintem. Csak az érdekelne, hogy van e még rajtam kívül olyan ember aki szintén hasonlóan van mint èn, és hogy ez a mai világban mért ''gáz''? 13/L

2015. máj. 31. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A csuda vigye el, hogy több mint 20 évvel öregebb vagyok nálatok. :-(

Önszántamból csak klasszikusokat hallgatok. Persze válogatva.

Mozart és Bach a kedvenceim, de igazából Hildegard von Bingentől Mohay Miklósig mindent meghallgatok. Én magam is írok zenéket, csak nincs nagyon, aki lejátssza őket.

:-(

Aki igényli, küldhetek olyan zenéket, amik a kedvenceim.

Akár itt, akár privátban.

2015. jún. 3. 00:02
 12/17 anonim válasza:
Szeretem a komolyzenét! F/15
2015. jún. 3. 14:58
 13/17 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem :) 10 éve tanulok komoly zenét, furulya szakon tanultam eddig, de most váltok vokálisra. Az osztálytársaim nem piszkálnak emiatt (azért mert nem rúgok be minden hétvégén, azért inkább). 16/l
2015. jún. 18. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Komolyzenéből is van jó, meg nem jó, uncsi.

És miért nem menő?

- nincsenek rá seggrázós videjóklippek

- kötelező hallgatni, rendszerint csendben, vigyázban ülve, kiöltözve

Ami menő a mai napig: zenekarral előadott filmzenék! Hans Zimmer főleg, és társai.

2015. jún. 19. 15:26
 15/17 anonim válasza:

Debussy a kedvencem.

(hegedülök is)

12/L

2015. júl. 30. 15:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Hans Zimmert én is nagyon szeretem.

De amúgy a kedvenc bandám (nem klasszikus) a Red Hot Chili Peppers.

2016. máj. 21. 15:26
 17/17 anonim válasza:

Jelen!

A Vízi zene a kedvencem, de jöhet akár Beethoven és Mozart is! A zongorát szeretem igazán, tanulok is. 16/l

2016. jún. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!