13-16 éves korosztály! Valaki szereti még a klasszikus zenét?
"Az érzések,a figyelmesség,és az őszinteség már ki lett írtva a világról hála a sok bunkó,lenéző,"menő" kölyköknek akik szart se tudnak a világ valódi értékeiről,szépségéről!!!14/l"
- Kár, hogy süt a lenézés a hozzászólásodból.
A kérdésre válaszolva: természetesen vannak még. Nyilvánvalóan nem vagy egyedül, és mások is játszanak klasszikus hangszereken.
Bár nem komoly zene, de megkérdezném, hogy tetszik-e?
Kedves Fruzsina!
Én sosem éreztem magam hátrányban a zeneszeretetem miatt, nem is fogom. Barátaim is vannak, az osztálytársaim, sőt az egész iskola elfogad olyannak, amilyen vagyok, ugyanis zenei általánosba járok. De vannak másik iskolàkból barátaim akik hülye, szeletelős zenéket is hallgatnak, amitől én idegbajt kapok, nem mellesleg halláskárosodást szenvedek :). De mivel tudják, hogy én a gépzenét nem bírom, tolerálják és nem cikiznek miatta. Miért is cikiznének? Más az ízlésem, ez van. Viszont az örömmel tölt el, hogy sok olyan ember van, aki még értékeli és szereti a művészetnek ezt az ágát :).
"Utállják hogy mindig mindenhova a klarinétommal járok( még jelenteni"
- Elfogadom a zeneszeretetet, de ezt minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!