Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » 13-16 éves korosztály! Valaki...

13-16 éves korosztály! Valaki szereti még a klasszikus zenét?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nagyon szeretem a komolyzenét. Nem minden fajtát, inkább a klasszikus és a romantika felé hajlok, azon belül is inkább a vonós művek, mivel én is hegedülök. De nagyon szeretem pl. a ThePianoGuyst, akik átdolgozásokat készítenek. Nem szégyellem, hogy szeretek ilyen zenéket hallgatni, nem is kell szerintem. Csak az érdekelne, hogy van e még rajtam kívül olyan ember aki szintén hasonlóan van mint èn, és hogy ez a mai világban mért ''gáz''? 13/L

2015. máj. 31. 19:32
1 2
 1/17 Ígyúgyamúgy válasza:
Én is nagyon szeretem az ilyeneket,főleg a zongoraműveket!Hogy miért "ciki"a mai világban?Mert ma már "az a menő" ha elrejted az érzéseidet a világtól,ha nem mutatod hogy ki ha gyengéd vagy érzelmes vagy,mert ma már csak mindenki tombol meg káromkodik stb...Az érzések,a figyelmesség,és az őszinteség már ki lett írtva a világról hála a sok bunkó,lenéző,"menő" kölyköknek akik szart se tudnak a világ valódi értékeiről,szépségéről!!!14/l
2015. máj. 31. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, már én kicsit idősebb vagyok, 19/F
2015. máj. 31. 20:10
 3/17 anonim ***** válasza:

"Az érzések,a figyelmesség,és az őszinteség már ki lett írtva a világról hála a sok bunkó,lenéző,"menő" kölyköknek akik szart se tudnak a világ valódi értékeiről,szépségéről!!!14/l"

- Kár, hogy süt a lenézés a hozzászólásodból.

A kérdésre válaszolva: természetesen vannak még. Nyilvánvalóan nem vagy egyedül, és mások is játszanak klasszikus hangszereken.

2015. máj. 31. 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az első hozzászólöval teljesen egyetértek.
2015. máj. 31. 20:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Bár nem komoly zene, de megkérdezném, hogy tetszik-e?

https://www.youtube.com/watch?v=zvMy23bQNlk

2015. máj. 31. 21:31
 6/17 anonim válasza:
Imádooom. Sokan neveznek kis Mozartnak mert még suliban is komponálok és a komolyzene az életem
2015. jún. 1. 06:22
 7/17 anonim válasza:
Ja amúgy 15/L de régóta szeretem
2015. jún. 1. 06:23
 8/17 fruzsikaaaaaa ***** válasza:
Hát persze hogy vannak még ilyen emberek .Bár én mé kissé fiatalabb vagyok (12/l).Engem sem szívelnek az osztálytársaim mert folyton a füzettemmel járkálok amibe operaáriák vannak leírva és folyton azt dúdolom . Még dúdolnom sem szabad :-( .Amúgy én klarinétos vagyok .Utállják hogy mindig mindenhova a klarinétommal járok( még jelenteni is sőt az angoltanárom is elkezdett piszkálni emiatt). Azért remélem te is találsz olyan barátokat akik szeretik a komoly zenét mert én találtam ( egy csellista ,egy hegedűs és egy fagottos). Sok sikert!
2015. jún. 1. 19:04
 9/17 A kérdező kommentje:

Kedves Fruzsina!

Én sosem éreztem magam hátrányban a zeneszeretetem miatt, nem is fogom. Barátaim is vannak, az osztálytársaim, sőt az egész iskola elfogad olyannak, amilyen vagyok, ugyanis zenei általánosba járok. De vannak másik iskolàkból barátaim akik hülye, szeletelős zenéket is hallgatnak, amitől én idegbajt kapok, nem mellesleg halláskárosodást szenvedek :). De mivel tudják, hogy én a gépzenét nem bírom, tolerálják és nem cikiznek miatta. Miért is cikiznének? Más az ízlésem, ez van. Viszont az örömmel tölt el, hogy sok olyan ember van, aki még értékeli és szereti a művészetnek ezt az ágát :).

2015. jún. 2. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Utállják hogy mindig mindenhova a klarinétommal járok( még jelenteni"

- Elfogadom a zeneszeretetet, de ezt minek?

2015. jún. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!