Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kezdő "művészpalántának"...

Kezdő "művészpalántának" milyen eszközöket érdemes beszereznie?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni festeni, illetve rajzolni, egyszóval alkotni , mert nagyon érdekel a művészet, szívesen rajzolgatok , festegetek, de egy kicsit magasabb szintre szeretnék lépni.Így az lenne a kérdésem, hogy milyen eszközöket érdemes beszerezni? Kezdve a ceruzák fajtájától bármeddig. Illetve szerintetek ha kitartóan csinálom, mennyi idő alatt lehetnek értékelhető műveim? Sokszor kedvem töri, hogy nem sikerül semmi szépet csinálnom..
2015. máj. 17. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Végzettségemet tekintve természettudós, munkahelyet szigorúan nézve hivatalnok.

Érdeklődési kört tekintve pedig autodidakta ó-északi történelem és mitológia ""kutató"" és """"művész""" :D

Csak hobbi szinten rajzolok-festek. Annak idején, sajnos a művészeti fősuli esélye elúszott nálam egy elég csúnya mozgásszervi betegség miatt. (rosszabb napokon nem tudtam megtartani a ceruzát sem) De ma már, ilyen vén, 26 éves fejjel ezt nem bánom :)

Amúgy, csaknem 10 év kihagyás után, 2014. novemberében kezdtem el újra komolyabban (értsd: nem 2-3 havi egy rajz) foglalkozni a művészetekkel, így még én is igencsak kezdő vagyok :)

2015. máj. 25. 16:17
 12/13 piriiiii ***** válasza:

Én szobrásznak tanulok, szobrász is leszek, illetve filmrendező.

De amúgy, amihez tök jó a razjtudás, az a formatervezés (izgalmas munka és még jól is fizet, ha kreatív vagy), esetleg építészmérnökség.

2015. máj. 25. 22:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok:)) további sok sikert nektek a területeiteken:)
2015. szept. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!