Meg szeretnek tanulni zogorazni hobbi szinten. Nagyon kikapcsol es oldja nalam a stresszt maga mar az is ha hallgatom. Vennek, mert nyaron vagy összel ugyis veszek egy pianinot?
Figyelt kérdés
Sajnos nem fer el nyarig egy pianino sehogy se a lakasban. Olvastam hogy keyboard pianok is megfelelöek tanulashoz? Ti mit gondoltok es tudnatok e ajanlani markat tipust? Ha lehet nem olyan dragat mert nyaron ugyis veszek pianinot?!2015. ápr. 22. 22:39
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha nyáron ugyis veszel pianínót, akkor addig már
várj ne vegyél keybordot mert annak egész más a billentése
és ha azt szokod meg,nehéz lesz át állnod a valódi
zongora billentyüre!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt! Nezegettem arakba es talaltam zogorat is pianinoval megegyezö arba, ha lesz hely erdemesebb zogorat vennem vagy a pianino szinte ugy szol?
2015. ápr. 23. 22:07
3/3 anonim válasza:
Arra a célra amire neked kell, otthoni kikapcsolódásra
tanulni szórakozni, mind kettö megfelel bármelyiket is
veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!