Kilencedikes vagyok és rajztanárom benevezett egy versenyre. Mit rajzoljak Egy ilyen megállná a helyét?
Figyelt kérdés
Nincsen semmi kikötés hogy milyen témában kell, csak rajzolva legyen.Nagyon szeretek ilyeneket rajzolni. Szerintetek lehetne ilyesmit?
2015. márc. 30. 17:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem a rajztanárod kompetensebb a témában.
2/7 anonim válasza:
Legyen valami plusz benne, ha már mondjuk arcot rajzolsz. Mondjuk, mint a Bárányok hallgatnak plakátja.
3/7 A kérdező kommentje:
és a sima szájas? nem túl egyszerű?
2015. márc. 30. 18:01
4/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy ezeket így meg tudnád rajzolni. Válassz tájképet, az egy amatőrnek sokkal testhezállóbb feladat. Ne vállalj olya, amibe nagy valószínűséggel beletörik a bicskád. Ha a páratlan tehetséged mellet olyan tanult vagy, hogy 9.es létedre profi szinten űzöd ezt, akkor nem szóltam.
7/7 anonim válasza:
Őszintén, sztem az ilyeneket rajzversenyeken annyira nem értékelik, általában valami picit elvontabbat, kevésbé popkulturálisat-trendit keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!