Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Létezik olyan, hogy albán...

Létezik olyan, hogy albán filozófia?

Figyelt kérdés
Olvastam egy albán szerzőtől egy könyvet, és teljesen megfogott a stílus, a mondanivaló, a világ.... minden. Létezik olyan, hogy albán filozófia? Tudnátok szerzőket mondani, valamit amivel el tudnék indulni abba az irányba, hogy jobban megismerjem ezt a világot?

2015. márc. 27. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem maga a filozófia egy nemlétező valami.
2015. márc. 27. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Jó, akkor milyen könyveket kellene olvasnom, hogy tisztában legyek az albán kultúrával, gondolkodásmóddal, ilyesmikkel?

Történelem könyvet róluk találok magamtól is. :)

2015. márc. 27. 18:38
 3/7 arturrimbaud ***** válasza:

Ismail Kadare: Këstella magyarul fellegvár, Shütz István:Fehér foltok a balkánon ez meg van pdf en az éterbe...Akkor Illés Béla: Vér nem vállik vízzé

akkor a Kurt Seliger: A sasfiak országa Báró Nopcsa Ferenc a legsötétebb eorópa, Karl May a Skipetárok földjén ez is fönt van pdf ben és akkor egy hosszadalmas vita googlebe írd be albán pasik a nők lapja caffén és Marton Boldizsár: Muzulmán sírokon remélem elég:)))

albanológus vók:)))

2015. ápr. 4. 21:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Fu, 1000 köszönet!! Engem Kadare vett meg A halott hadsereg tábornokával.... imádtam. Ez miatt érdeklődök most. Megvettem még 4 könyvét, de minden másnak is örülök!! Köszönöm!!
2015. ápr. 4. 23:18
 5/7 arturrimbaud ***** válasza:

Na akkor Te meg sorold fel az a négyet, had olvassak Én is:)))

A halott hadsereg tábornakáért meg kössz:)))

A Nopcs meg a Kar May az az ellen tábor, az albánokat vagy imádják vagy gyülölik, de nem akartam részre hajlást a felsorolásban:)))

2015. ápr. 5. 04:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Az egyik A fellegvár, a többi: Az Álmok palotája, Kettétört április, Háromlyukú híd.

Bárcsak ne lenne szakdoga leadási határidő. :)

2015. ápr. 7. 20:36
 7/7 arturrimbaud ***** válasza:

Köszi:)))Ezek mindig aktuálisak kivárják mikor ráérsz, ha találsz még valami jót légyszi írj rám

előre is köszi

Ja meg van a Shütz István bácsinak nyelvkönyve azt itt kaptam meg pdf-ben

üdv

2015. ápr. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!