Létezik olyan, hogy albán filozófia?
Jó, akkor milyen könyveket kellene olvasnom, hogy tisztában legyek az albán kultúrával, gondolkodásmóddal, ilyesmikkel?
Történelem könyvet róluk találok magamtól is. :)
Ismail Kadare: Këstella magyarul fellegvár, Shütz István:Fehér foltok a balkánon ez meg van pdf en az éterbe...Akkor Illés Béla: Vér nem vállik vízzé
akkor a Kurt Seliger: A sasfiak országa Báró Nopcsa Ferenc a legsötétebb eorópa, Karl May a Skipetárok földjén ez is fönt van pdf ben és akkor egy hosszadalmas vita googlebe írd be albán pasik a nők lapja caffén és Marton Boldizsár: Muzulmán sírokon remélem elég:)))
albanológus vók:)))
Na akkor Te meg sorold fel az a négyet, had olvassak Én is:)))
A halott hadsereg tábornakáért meg kössz:)))
A Nopcs meg a Kar May az az ellen tábor, az albánokat vagy imádják vagy gyülölik, de nem akartam részre hajlást a felsorolásban:)))
Az egyik A fellegvár, a többi: Az Álmok palotája, Kettétört április, Háromlyukú híd.
Bárcsak ne lenne szakdoga leadási határidő. :)
Köszi:)))Ezek mindig aktuálisak kivárják mikor ráérsz, ha találsz még valami jót légyszi írj rám
előre is köszi
Ja meg van a Shütz István bácsinak nyelvkönyve azt itt kaptam meg pdf-ben
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!