Hogyan kell lefogni a B hangot a furulyán?
Hogy te mekkora paraszt vagy #10-es. Legalább, aki ért rajtamkívülafurulyáhozvalamennyire, segíthetett volna a kérdezőnek ennyi erőből, amennyiből én is.
Nem értem, hogylehettek valakivel ennyire köcsögök, hogynem segítetek neki, hanem elkülditek a francba...
#11: viccnek szántam, különösebb bántás nélkül, de látom, csak a karót sikerült felböfögnöd, amit lenyeltél korábban.
Az meg nem a válaszolók hibája, hogy a kérdező nem volt képes leírni, milyen furulyán játszik.
Kedves Diablo22! Nagyon szepen koszonom a kommentjeid!!! Nagyon jol esett a normalis, segitokesz valaszod!!! Meg tobb ilyen ember kene a mindennapokra!! Talan lehet valtozna is egy kicsit a vilag jobb iranyba.
A tobbieknek meg nem irtam vissza, egyszeruen azert mert nem tudom megerteni ezt a hozzaallast Bar egy ici-pici kepet alkot rolatok,ha ilyenekre szanjatok a draga idotoket. Ennyi erovel mar a valaszt is megirhattatok volna, es meg jot is cselekedtetek volna. :)
Na de nem ragozom tobbre nincs idom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!