Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mennyit érhet ez a könyv?

Mennyit érhet ez a könyv?

Figyelt kérdés
Találtam a padláson egy régi könyvet. Egri csillagok 1960-as kiadás és a szövetkezeti kiskönyvtár adta ki. Egész jó állapotú. A borítói megvannak, nem hiányzik egy db oldal sem, kicsit foltos pár lap de nem vészes. Vajon mennyit érhet?
2015. márc. 20. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy rakás antikvárium ahol ha rákeresel és van készleten akkor láthatod az árát. Ha pont abból az évből nincs is, plusz minusz néhány év alapján be lehet lőni a dolgot. De szerintem ez egy tömegkönyv, nem különleges.
2015. márc. 20. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
850 Ft
2015. márc. 20. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
pár száz forint, ha új állapotú lenne, talán egy ezres. nem ritkaság, nem különleges, rengeteg kiadást megért és ez semmiben sem jobb bármelyik másiknál. antikváriumba be sem veszik valószínűleg.
2015. márc. 20. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Pár száz forint, ha megveszik egyáltalán. Általában nagyobb a kínálat mint a kereslet.

Mivel a vadiúj kiadás bolti ára 1500 Ft körül van, az antikvárium a használt példányt ennek legfeljebb a feléért kínálhatja eladásra, tehát kábé 750-ért. Neked ennek nagyjából a harmadát fogja felajánlani, azaz 250 Ft-ot. Ha mázlid van, fölkerekíti 300-ra, ha peched, akkor lekerekít 200-ra. Mifelénk nagyjából ilyenek a paraméterek.

Használt könyvvel nem lehet jól keresni, csak valóban értékes könyvritkaságokkal.

2015. márc. 21. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl sokat. Az 1960-as években kiadott könyvek nem számítanak olyan réginek. Ráadásul a foltos lapok... háááát, max. 4-500 Ft, kivéve, ha vmi balek akad rá.
2015. márc. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!