Mennyit érhet ez a könyv?
Figyelt kérdés
Találtam a padláson egy régi könyvet. Egri csillagok 1960-as kiadás és a szövetkezeti kiskönyvtár adta ki. Egész jó állapotú. A borítói megvannak, nem hiányzik egy db oldal sem, kicsit foltos pár lap de nem vészes. Vajon mennyit érhet?2015. márc. 20. 18:49
1/5 anonim válasza:
Van egy rakás antikvárium ahol ha rákeresel és van készleten akkor láthatod az árát. Ha pont abból az évből nincs is, plusz minusz néhány év alapján be lehet lőni a dolgot. De szerintem ez egy tömegkönyv, nem különleges.
3/5 anonim válasza:
pár száz forint, ha új állapotú lenne, talán egy ezres. nem ritkaság, nem különleges, rengeteg kiadást megért és ez semmiben sem jobb bármelyik másiknál. antikváriumba be sem veszik valószínűleg.
4/5 anonim válasza:
Pár száz forint, ha megveszik egyáltalán. Általában nagyobb a kínálat mint a kereslet.
Mivel a vadiúj kiadás bolti ára 1500 Ft körül van, az antikvárium a használt példányt ennek legfeljebb a feléért kínálhatja eladásra, tehát kábé 750-ért. Neked ennek nagyjából a harmadát fogja felajánlani, azaz 250 Ft-ot. Ha mázlid van, fölkerekíti 300-ra, ha peched, akkor lekerekít 200-ra. Mifelénk nagyjából ilyenek a paraméterek.
Használt könyvvel nem lehet jól keresni, csak valóban értékes könyvritkaságokkal.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem túl sokat. Az 1960-as években kiadott könyvek nem számítanak olyan réginek. Ráadásul a foltos lapok... háááát, max. 4-500 Ft, kivéve, ha vmi balek akad rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!