Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok erről a rajzról?

Mit gondoltok erről a rajzról?

Figyelt kérdés

Fejből rajzoltam.

[link]

2015. márc. 15. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Kedves előző. Igaz, amit írtál, csak nem erre a rajzra. Ez egy tanulmányajz. Egy tabulmány rajzot célszerű szabályok szerint megrajzolni, már csak azért is mert az ember a saját dolgát könnyíti meg.

Művészeti szakközépiskola, épp rajzórán vagy, és élő modellről rajzoltok. Megmakacsolhatod magad, és mondhatod, hogy te csakazértis fordítva rajzolod az orrát. Rajztanár azt kérdi: Te hülye vagy?

Az a helyzet, hogy te a rajzot az alkalmazott grafikával kevered. Na, az utóbbiban nyugodtan lehet művészkedni. Ám az előbbiben semmi értelme.

2015. márc. 18. 06:11
 12/16 anonim ***** válasza:
*tanulmány
2015. márc. 18. 06:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, és megpróbálok minél több tanácsot betartani. :)

Az egyik válaszoló mondta a meglévő modellről való rajzolást.

Nos, én képről így dolgozom:

[link]

[link]

[link]

Még itt is van mit fejlődnöm, de azért ezek a rajzok elismerhetően jobbak a kérdésben szereplőnél.

Azért próbálgatom még a fejből való rajzolást, mert egyszer megkaptam itt több embertől is a kritikát, hogy jó lenne, ha nem másolnék, hanem fejből rajzolnék... Hát én rajta vagyok. :D

2015. márc. 18. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, ezek valóban jobbak. De ez mind arról árulkodik, hogy képről ügyesen kopizol, de nem akarod/nem tudod annyira megfigyelni az emberi arcot, hogy kép nélkül is le tudd rajzolni realisztikusan. Még. Gyakorolj, és fejlődni fogsz!
2015. márc. 18. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezek sokkal jobbak, amiket utoljára linkeltél.

GOndolom, nagyon fiatal vagy.

Tehetséged egyértelműen van, tanulj és foglalkozz vele sokat.

(Egyébként vannak dolgok, amit csak az élettapasztalat hozhat meg, egy fiatal a technikát tanulja, és majd szerencsés esetben jön a tartalaom is.)

2015. márc. 18. 18:45
 16/16 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. szept. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!