1/11 A kérdező kommentje:
Valahogy nem tudok fényképet feltenni (tableten).
2015. márc. 8. 13:54
2/11 anonim válasza:
Akkor így nehéz lesz válaszolni.
3/11 anonim válasza:
Akkor mégis hogy vársz véleményt?
4/11 A kérdező kommentje:
Valaki el tudja mondeni?
2015. márc. 8. 15:09
6/11 anonim válasza:
Ne a thumbnailt illeszt be, hanem a kép linkjét.
7/11 Prym válasza:
lel gyerekek , ez nagyon nagy :D
ahogy elnéztem azt a hangyap*csnyi képet nem nagyon tudok véleményt mondani. Ide töltsd fel és aztán azt a linket add be ami az hogy "link a képhez"
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kell csak átvertelek
2015. márc. 9. 18:25
9/11 anonim válasza:
Szóval csak hülyét csinálsz a válaszolni próbáló emberekből.
10/11 anonim válasza:
A kommenteid alapján le lehet szűrni, hogy nagyon fiatal vagy. Szerintem nem tudtad, hogyan kell fényképet beilleszteni ide, és mivel a gyerekes fejeddel ne tudtál jobbat kitalálni, azt írtad, hogy csak átvertél mindenkit, hogy ne tudják meg, hogy hülye vagy.
A másik variáció az, hogy tényleg ezt az egészet tréfának szántad, csak a végén kiderült, hogy nem vagy vicces.. Gondolkodj mielőtt cselekszel. Ismeretlen emberek idejét pocsékolod, akik segíteni próbálnának neked.
Gratulálok! (Jöhetnek a piros kezek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!