Érdemes lenne elkezdenem újra rajzolnom? Egyáltalán van bennem akár egy minimális tehetség?
Régebben rengeteget rajzoltam, a tanáraim, diáktársaim el voltak ájulva, de sosem voltam elégedett. Most, hogy gimit kezdtem, alig van időm, és sok időt is hagytam ki. Érdemes lenne újra elkezdenem rajzolni? Van bennem egyáltalán egy kis csipetnyi tehetség, vagy valami?
Ez egy kicsit régebbi rajz, egy HB-s rotringgal: [link]
Régebbi, egy HB-s ceruzával: [link]
Karou, a Füst és csont leánya c. könyv alapján - Hb-s ceruza, + kék ceruza + kék zsírkréta: [link]
Róka, HB-s ceruza: [link]
Ezek újabbak:
Szerintetek?
Szerintem érdemes lenne :D
Látom lóbolond vagy :)
Köszönöm mindekettőtöknek...
De itt megjegyezném, hogy nem csak azt akarom hallani, hogy milyen rohadt jók, stb. Hanem értelmes, normális hangvételű kritikákat is fogadok, sőt, ezeket nagyon szeretném, ha jönnének...
Igen, tudom, hogy fejlődni kell. Köszönöm! :)
(Amúgy mindenkinek a sárkány a kedvenc. :D)
Utolsó vagyok!
Vannak ilyen rajzolós fórumok, ott biztos tidnak tanácsot adni, hogy mot kezdj a tehetségeddel. Mert az látszik hogy van
Utolsó: sosem jártam rajzolni sehová, se szakkör, különóra, semmi... az iskolai rajzóra heti egyszer meg tudjuk, hogy mit ér. (mint halottnak a csók, kb...)
Tudom, hogy ebből nem lehet megélni, tehát ez - sajnos, vagy nem sajnos - hobbi marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!