A "szilkés" akvarell készlet tulajdonképpen mi?
Hobbiból festegetek és szeretnék venni egy új, kicsit komolyabb készletet.
A neten sokkal olcsóbb, viszont ilyet még nem láttam belülről.
Kérdésem: Az egyenként csomagolt 'műanyag szilkében" lévő festékek ( amik bele vannak téve egy műanyag dobozba) azok már festék.-készek? Szóval, összevizezhetem? "egyben marad" (szilkében?) a festék, vagy, ha nem vigyázok, összefolynak a dobozban?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, eddig csak iskolai vízfestéket láttam.
A szilkés még jobb is ahogy én tudom,mert nem kell folyóssá tenni,mint a tubusost (kevesebb adalék). Egyébként igen, rögtön festhetsz velük. Sokan direkt vázlatozáshoz használják vagy szabadban való festéshez,ahol egyszerűbb szilkés készletet cipelni,használni.
A probléma a szilkével ,hogy kis szilkéből csak vékony ecsettel tudod kiszedni.
Amúgy a készletek doboza úgy van kialakítva,hogy a tetején tudod keverni a színeket, hogy ne folyjon össze, van egy kis műanyag borda.
Aha!
Tehát, ha a szilkét összevizezem, nem lesz gáz, mert van minden színnek ilyen kis műanyag tartója a dobozon belül? ( videókat néztem a jutubon, de ott csak a becsomagolt szilkét mutogatták, abból nem derült ki, hogy a csomagon belül csak a festéktömböcske van, vagy az még benne van egy kis műanyag tartóban is :)
Húú!
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!